Restaurarea inimii tale

Asociația Doar Împreună vă invită la un grup de dezvoltare personală, organizat de Worldwide Discipleship Association din SUA.

Grupurile Restaurarea Inimii Tale (RIT) se desfășoară în Mediaș și au ca scop procesarea durerii în vederea restaurării inimii. Problemele emoționale încep de obicei in copilărie și au ca sursa dureri nerezolvate. Lucrurile dureroase (evenimente, situații, circumstanțe, cuvinte, etc) pot sa ne perturbe viața, iar dacă durerea rămâne nerezolvata este și mai distrugătoare. Când înfruntăm lucrurile dureroase într-un mod corect, in cele din urma obținem rezultate benefice pentru viețile noastre, chiar dacă uneori acest lucru ia timp. Ajutorul potrivit este și el esențial in procesarea durerii. Pe de altă parte, dacă nu înfruntăm trauma (prin negarea durerii sau minimalizarea ei, etc), durerea poate genera probleme serioase care ne vor afecta.

Grupurile „Restaurarea Inimii Tale” (RIT) sunt organizate in America de Worldwide Discipleship Association. La întâlnirile de grup se lucrează după un material pe care îl primiți în format print și grupul are un caracter creștin (dar nu se tine cont de denominațiunile creștine din care faceți parte).

Detalii și înscriere aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s