Propuneri

Aici poti adăuga anunţul tau.

Reclame

10 gânduri despre „Propuneri

 1. lucianoniga

  Dragii nostri,

  Multumim tuturor celor care ne sprijinesc si care se roaga pentru reusita conferintei Peniel de la Targu Mures. Fara ajutorul si fara prezenta lui Dumnezeu la acest eveniment, strangerea noastra ar fi in zadar!

  Pentru ca exista in randul crestinilor o anumita confuzie manifestata in practica de o traire duplicitara, conferinta va aborda subiectul pocaintei autentice. Porunca Mantuitorului rasuna si astazi, fiind valabila pentru toti oamenii: “Pocaiti-va si credeti in Evanghelie!” (Marcu 1:15b) Ce dorea sa spuna Isus prin aceste cuvinte si cum se transpun ele in practica? Oare cum pot trai tinerii o pocainta autentica intr-o lume prefacuta? Daca esti tanar de la 13 ani in sus si daca te intereseaza raspunsul la aceste intrebari, te asteptam si pe tine la Conferinta Peniel

  Alte detalii necesare:

  1. Conferinta va avea loc la Sala Sporturilor din Targu Mures, pe 9-10 aprilie 2010 (vineri si sambata).

  2. Titlul: “Transformari”

  3. Motto: 2 Cronici 7:14

  4. Vor predica din Cuvantul lui Dumnezeu:

  a) Cristian Barbosu – pastor al Bisericii “Metanoia” din Arad (www.bisericametanoia.ro); a obtinut licenta in teologie la Moody Bible Institute, masteratul la Dallas Theological Seminary si doctoratul la Trinity in Deerfield, Illinois. Autor al cartilor “Cele 10 porunci” si “Ce vrea Dumnezeu sa stiu despre viata de familie”, Cristi este casatorit cu Anne si impreuna au doua fiice: Fiona si Tara.

  b) Lucian Oniga – fondator si presedinte al organizatiei “Peniel”, lucrator cu tinerii in Biserica “Sfanta Treime” din Bistrita, a obtinut licenta in teologie la Continental Theological Seminary din Bruxelles, iar masteratul la aceeasi scoala, prin University of Wales. Este casatorit cu Veronica si impreuna au doua fiice: Thea si Petra.

  c) Ioan Muresan – pastor in Biserica “Alfa si Omega” din Turda, coordonator national al Sistemului de Educatie Biblica prin Extensie (SEBE) in cadrul Cultului Penticostal, este implicat in zidirea spirituala a liderilor din tara si din strainatate. Nelu este casatorit cu Ani si impreuna au 5 copii: Iulia, Nelutu, Timy, Magdalena si Tudor.

  5. Inchinarea va fi condusa de catre Peniel band, Domini (Baia Mare) si grupul Speranta & prietenii.

  6. La aceasta conferinta vor putea participa primele 2.800 de persoane care se vor inscrie pe internet la http://www.peniel.ro, prin liderul de grup care le va insoti; participantii trebuie sa isi valideze participarea prin plata in avans, pana la data de 1 aprilie (vezi detalii despre cont pe site)! Donatia pentru participare este 30 lei/persoana! In cazul in care la conferinta vor participa cel puţin 3 frati din aceeasi familie, primii 2 vor achita contributia integral, iar urmatorul/ urmatorii vor beneficia de 2/3 reducere. La depunerea banilor in cont se va achita integral taxa de catre fiecare participant, iar la inscrierea la locul conferintei, pe baza actelor de identitate, se vor restutui 20 lei din valoarea contributiei persoanelor in cauza. Pentru mai multe informatii financiar-bancare, scrieti la chivadanciu@yahoo.com.

  7. Organizatorii Peniel nu vor asigura cazarea participantilor, dar vor acorda asistenta pentru cazare, in masura locurilor oferite de catre bisericile evanghelice sau de catre administratorii internatelor/caminelor din Targu Mures. Pentru a ne usura munca si pentru a va rezolva singuri cazarea, va rugam sa luati legatura direct sau prin pastorul dv. cu crestinii din Targu Mures! De asemenea, va puteti caza si la locatiile afisate in linkul din mesajul de pe http://www.peniel.ro. Nu uitati sa mentionati parola “Peniel”, pentru ca unele preturi sunt negociate special pentru acest eveniment. In cazul in care nu va descurcati, va rugam sa luati legatura cu Nelutu Oltean, la tel. 0749-277.153 (este disponibil pentru detalii de luni pana joi, intre orele 16-22, iar in weekend intre 10-22), prin e-mail la nelutzu_13@yahoo.com sau pe mess la id-ul nelutzu_13.

  8. Bisericile sau formatiile muzicale care doresc sa se alature maratonului de necurmata închinare prin rugaciune, lauda si adorare de la Biserica BethEl, sunt rugate sa ia legatura cu fr. Iacob Berghianu, coordonatorul echipei responsabile de aceasta actiune, la tel. 0744-180.451 sau email iberghianu@gmail.com.

  9. Participantii care doresc sa se inscrie in programul de citire non-stop a Noului Testament, in vederea programarii, sunt rugati sa ia legatura cu fr. Cornel Magdici la tel. 0748-884.570 sau email pavelmagdici@yahoo.com.

  10. In momentul inregistrarii, va rugam sa bifati si seminarul optional la care ati dori sa participati. Veti gasi lista seminariilor oferite in formularul de inscriere de pe site-ul nostru.

  Avand in vedere tema conferintei, va rugam sa aduceti cu voi la Peniel cat mai multi tineri care au nevoie de o pocainta autentica (Ezech. 3:18). De asemenea, pentru buna desfasurare a procesului organizatoric si a conferintei in sine, va rugam sa fiti alaturi de noi in rugaciune si post pe data de 3 aprilie. Fie ca Dumnezeu sa ne dea tuturor harul pocaintei autentice, ca sa fim cu adevarat transformati dupa chipul Sau!

  Doamne, ajuta!

  In numele echipei Peniel,

  Lucian Oniga

  PS. 1. Conferinta Peniel va fi transmisa in direct pe internet de catre televiziunile Alfa Omega (www.alfaomega.tv) si Credo (www.credo.tv).

  PS. 2. Misiunile si organizatiile crestine care doresc sa-si promoveze lucrarea la Conferinta Peniel, in format video (max. 2 min.) sau in paginile brosurii conferintei, sunt rugate sa ia legatura cu Dani Bujenita, la tel. 0747-496.355 sau email dani_buje@yahoo.com.

  Răspunde
 2. Fundatia Jubilate

  Dragi frati,
   
  Suntem Fundatia Jubilate din Oradea si sprijinim bisericile prin cursuri si ateliere despre muzica si inchinare si prin publicatii. Organizam un atelier pentru fanfare in iulie 2010, despre care gasiti detalii mai jos. Am dori sa punem pe cat mai multe site-uri aceasta stire, sa auda toti dirijorii de fanfara.  Daca puneti anunturi pe site-ul dumneavoastra, va rugam foarte mult sa afisati anuntul nostru de mai jos. Consideram acest atelier o mare nevoie si o mare binecuvantare pentru fanfaristi, si ca urmare pentru biserica.

  ANUNT:

  Atelier de fanfară “Jubilate”
  condus de David Gauger,
  dirijor al “Symphonic band”
  de la “Moody Bible Institute”

  15-17 iulie 2010
  cu serviciu special sâmbătă, 17 iulie, ora 18
  Biserica Creştină Baptistă „Dragostea”
  Pârneava, Arad

  Toţi dirijorii de fanfară sunt invitaţi pentru trei zile de studiu sub bagheta lui David Gauger (www.davidgauger.com). Vă veţi bucura să cântaţi cu fratele David începând de joi, 15 iulie, ora 16 şi să învăţaţi despre următoarele subiecte: 
  tehnica de suflat
  producerea sunetului
  calitatea sunetului
  încălzire, acordaj
  citire la prima vedere
  frazare

  Timpul acesta se va încheia cu o slujbă specială condusă de participanţi, la care sunt invitaţi toţi iubitorii muzicii de fanfară.

  Taxa de participare este 70 RON, care include mesele, începând cu cina de joi şi terminând cu masa de prânz de sâmbătă.  Cazarea se va face la fraţi.

  Găsiţi mai multe detalii despre orar şi fişa de înscriere pe website-ul nostru http://www.jubilate.ro la rubrica Ştiri. Vă rugăm să trimiteţi fişa de înscriere completată fundaţiei Jubilate prin email la office@jubilate.ro până în data de 1 iulie 2010. De asemenea, vă puteţi înscrie prin telefon la 0359/402.375. Locurile sunt limitate şi sunt doar pentru dirijori si dirijorii secunzi.

  Vă aşteptăm cu drag!

  Fundaţia Jubilate
  Str. Cuza Vodă nr. 85
  410097 Oradea
  office@jubilate.ro
  http://www.jubilate.ro
  tel. 0359/402.375

  Răspunde
 3. Editura Noua Speranta Timisoara

  Stimati frati

  Va scriu din partea Editurii Noua Speranta din Timisoara, cu privire la posibilitatea de a publica periodic pe pagina Mediasul Evanghelic stiri despre aparitii editoriale (carti si resurse de studiu biblic sau activitati pentru tineri) ale Noii Sperante. Am dori sa initiem o astfel de colaborare, pentru promovarea resurselor de care dispunem, in masura in care politica editoriala a paginii dumneavoastra permite acest lucru. Am dori sa stim si care ar fi datoriile noastre fata de dumneavoastra pentru acest serviciu. Foarte probabil ca ar fi vorba de stiri cu o frecventa de una la 3 saptamani, sau mai rar, desigur dintre acestea dumneavoastra selectand cele care credeti ca ar fi utile bisericilor sau credinciosilor din Medias si din imprejurimi.
  In cazul in care sunteti de acord, va rugam sa ne indicati adresa de e-mail pe care putem expedia materialele pentru publicare.
  Cu multumiri pentru atentia acordata si cu urari de bine,
  din partea editurii Noua Speranta,

  Gelu Leontiuc

  Răspunde
 4. SAITIS MARCEL

  Dragii nostri,
  In perioada 5-10 septembrie 2011, la Marisel, jud Cluj, va avea loc Tabara de Misiune organizata de Agentia Penticostala de Misiune Externa, unde se va face atat cursul Kairos, dar unde vor putea fi intalniti de asemenea misionari din Asia Centrala, America Latina, Europa de Est si Africa, care vor prezenta campurile lor de misiune.
  Inscrierea se face pana in 30 august, iar costul cazarii si mesei pe toata perioada este de 100 Ron.
  Transportul se va face pe cont propriu.
  Va asteptam cu drag.
  Presedinte APME – Ghita Ritisan
  Secretar Executiv APME – Saitis Marcel – 0754.371.203
  Director Dezvoltare APME – Daniel Bujenita

  VA RUGAM SA VA INSCRIETI PE ADRESEA DE E-MAIL office@apme.ro.
  Telefoanele le gasiti pe afis.

  Răspunde
 5. K. Zoltán

  sunt un frate din Cluj/Napoca de la biserica penticostala albini, si mar interesa daca puneti cumva pe saitul pe carel administrati reclame cu anumite servicii? Eu ma ocup si cu fotografiere, filmare evenimente, is si scriitor altfel si mar interesa daca sar putea sa apare pe sait un baner care arconduce catre saitul meu media: foto, video.. Multumesc. O zi binecuvanata,
  K. Zoltán

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s